Snöröjning Stockholm

GTMS AB – snöröjning Stockholm

Hög kvalitet och bra service

Välkommen till GTMS AB, ett företag som erbjuder snöröjning i Stockholm med omnejd. Här på vårt trädgårdsföretag arbetar vi alltid för att presentera ett resultat som kunden blir 100 procent nöjd med. Detta uppnår vi genom att vi skräddarsyr en tjänst som motsvarar varje enskild kunds önskemål och behov. Här hos GTMS finner du en grupp experter som med sin kompetens ser till att du får den hjälp du efterfrågar, till ett rimligt pris och med kvalitativa resultat.

Om oss

Vår målsättning är att ge en service i toppklass! Läs mer om oss HÄR. Vi har varit i branschen i flera år och har i dagsläget fem anställda och vi tar in mer personal vid behov. Som alla seriösa företag så har vi F-skattebevis och vi är registrerade för moms.

Kontakta oss för en gratis offert!

Små & stora uppdrag

Omfattningen på arbetet har ingen betydelse för oss. Både stora och små uppdrag tar vi oss an, alltid utifrån de behov, önskemål samt förutsättningar som föreligger.

Alltid nöjda kunder

Det är en självklarhet för oss att vi jobbar på ett sätt som gör att våra kunder blir helt och fullt ut nöjda. Hos våra medarbetare finns både kompetensen och ett glatt humör!

Snöröjning Stockholm

Vad vi erbjuder för tjänster

Snöröjning Stockholm

Du är i trygga händer när du lämnar ditt arbete till oss. Vi erbjuder snöröjning i Stockholm med omnejd. Alltid med dina behov och önskemål i fokus. Både privatkunder, företagare och samfälligheter är varmt välkomna att vända sig till oss.

Mark- och anläggningsarbeten

Mark- och anläggningsarbeten till exempel planteringsarbeten och trädgårdshjälp utförs. Vi sköter om grönytor och övriga utemiljöer. Av oss kan du även få hjälp med

  • stenläggning
  • snöröjning
  • sandsopning
  • trädfällning
  • fräsning.

Klottersanering/städning

Dygnet runt kan vi rycka ut för att utföra klottersanering och städning. Ju snabbare vi kommer till undsättning, desto bättre. Färg som får torka in tar längre tid att få bort. Vi arbetar med skonsamma metoder och miljövänligt när det är möjligt, och vi kan sanera på alla slags underlag.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

GTMS AB

070-009 25 61

info@gtmsab.com

Snöröjning Stockholm

GTMS AB erbjuder snöröjning i eller i omnejd av Stockholm. Varmt välkomna att kontakta oss för en offert.

Snöröjning Stockholm